Не е возможно стан што се користел 10 години да има иста цена со стан што сега се гради. Тука нешто алармира и кажува дека во таа насока се потребни промени.

ХАОС: Рекордни 5.300 нови станови не се продадени, а 11 илјади се во градба!

Во првото тримесечје од годинава катастарот регистрирал продажба на 687 новоизградени станови, што е за 65 помалку од четвртиот...

Рејхан Бајрами / 9 јуни, 2019 15:06