Не би требало да има некои изненадувања околу уредит екои ќе ги претстави затоа што досега се објавени бројни гласини за iPhone 12, како и за останатите модели.

Apple во вторник ја претставува новата iPhone серија

Новите гласини кои се појавија на интернет неделава горе-долу потврдија се што се зборуваше досега за новите модели на iPhone....

Владо Марин / 11 октомври, 2020 20:45

Вкупната процената вредност на проектот е околу 1,3 милиони евра и за негова реализација планирано е да се обезбедат средства од алтернативни извори на финансирање,

Кандидатот од СДСМ преку “ФОТОШОП” манипулација до градоначалник на Охрид !

Кандидатот за градоначалник од Охрид, Константин Георгиевски денеска го презентира проектот за реконструкција на градскиот...

Сара Фемина / 18 април, 2019 18:33

Презентиран нацрт предлогот за основање на научно-технолошки парк во Скопје.

Се отвора научно – технолошки парк во Скопје

Кон крајот на 2019 година ќе биде готова првата фаза од отворањето на научно – технолошки парк во Скопје. Според предлог концептот,...

Сара Фемина / 12 декември, 2018 11:32