Чекаат гаранција исполнување на барањата

Приватните специјализанти не се откажуваат, четврти ден на штрајк

Штрајкот на докторите приватни специјализанти продолжува и понатаму. На денешниот, четврти ден од генералниот штрајк, беше...

Калина Мартинска / 18 април, 2024 12:02

Откако ресорниот министер Филипче ги излажа па упати кај премиерот денес приватните специјализанти со отворено писмо до Заев

Приватните специјализанти бараат плати од премиерот Заев

По лагата на министерот за здравство дека сите специјализанти ќе добијат плата  тие реагираа со отворено писмо до Филипче...

Мирко Бачиќ / 15 август, 2018 12:01