Денеска македонските претставници на хокејот беа на прием кај директорот Каевски,кој го искажа своето воодушевување за златниот пехар кој и припадна на Македонија.

Златните хокеари на прием кај директорот на АМС Дарко Каевски

Денеска директорот за млади и спорт Дарко Каевски за престставниците на Хокеарската федерација на Македонија организираше...

Сара Фемина / 26 ноември, 2018 18:15

Претседателот Иванов во Вила "Билјана" го пречека Марко кој преплив 25 километри

Претседателот Иванов го прими младиот Марко кој го преплива Охридското езеро

Претседателот Ѓорге Иванов и неговата сопруга Маја, денеска во Вила Билјана во Охрид, го примија Марко Пејчиноски кој...

Мирко Бачиќ / 30 август, 2018 14:02