Џејк и јас никогаш не можевме многу да водиме љубов!

Ова е мојата еротска приказна: Среќно сум мажена, но спијам со 19-годишно момче

Два пати неделно го имам најдобриот секс во животот со 19 годишно момче кое само до пред четири месеци ми беше шеф. Џејк, човекот...

admin@magazin / 12 јануари, 2022 6:38

Има многу теории и сценарија за падот на Боки 13, но една изгледа најверојатна, единствено можна, претпоставувам вредна за разгледување.

СЕКУЛОВСКА: “Тој му го всадил црвот на БОКИ 13 за отворање на телевизија- 1ТВ, ИСТИОТ ГО УНИШТИ„

  Има многу теории и сценарија за падот на Боки 13, но една изгледа најверојатна, единствено можна, претпоставувам вредна...

admin@magazin / 7 септември, 2019 12:46

Иако приказната е од Русија,пораката погодува директно во срце. Ова не би требало да се игнорира. Иван не смее да се заборави.

Срцето на малечкиот Иван престана да чука: Родителите го убија својот син!

Приказната е за Иван – но не само за него. Тоа е приказна за милиони деца како него, кои минуваат низ истиот ноќен кошмар ширум...

Перо Милчин / 21 јуни, 2019 12:30