Спасовски за слабата излезеност на референдумот ги обвини граѓаните кои бојкотираа, воедно потврди дека ниту еден опозициски пратеник не пријавил обид за притисок

Спасовски стана аналитичар, слабата излезеност е директен резултат на бојкотот

Министерот за внатрешни работи на Македонија, Оливер Спасовски стана и политички аналитичар. На своето гостување на националната...

Мирко Бачиќ / 12 октомври, 2018 12:31