Денеска во 19 часот во Кинотека ќе биде отворено 23-тото издание Скопје филм фестивал.

23-ТО ИЗДАНИЕ НА СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ НА ОТВОРЕНО ВО КИНОТЕКА!

 23-ТО ИЗДАНИЕ НА СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ НА ОТВОРЕНО ВО КИНОТЕКА! Денеска во 19 часот во Кинотека ќе биде отворено 23-тото издание...

Стојче Бушин / 9 септември, 2020 12:32

НА ПРИМЕР ОД ПРВО ДО ТРЕТО ИМАМЕ ГОЛЕМ БРОЈ УЧЕНИЦИ ВО ОДРЕДЕНИ ПАРАЛЕЛКИ, ТРЕБА ДА СЕ ПОДЕЛАТ НА ГРУПИ И ДА СЕ ПОЧИТУВААТ ПРОТОКОЛИТЕ КОИ ВЕЌЕ СЕ ПОДГОТВЕНИ ОД СТРАНА НА МОН.

Адеми за Телма: Се подготвуваме за комбиниран метод на настава

Министерството за образование и наука  во моментов ги собира податоците колку дадениот модел комбинирана настава со онлајн...

Стојче Бушин / 16 август, 2020 16:18

И Жбогар ли стана „адвокат на мафијата“?

ГЕРОСКИ: Како малите сдсмовски Ѓокици ја замислија правдата и зошто сега се во паника

Да се потсетиме. Навлеков голем гнев кај пропагандистите на Заев, јавно укажувајќи на ноторниот факт дека членот 12 став 2...

Сара Фемина / 24 декември, 2019 21:34

Организатор на „Деновите на кочанскиот ориз" е Општина Кочани во соработка со Центарот за култура „Бели мугри", библиотеката „Искра" и фолклорните друштва од регионот.

Манифестација “Денови на кочанскиот ориз” од 30 септември до 5 октомври!

Кочани од 30 септември до 5 октомври ќе биде домаќин на дваесет и осмото издание на манифестацијата „Денови на кочанскиот...

Сара Фемина / 28 септември, 2019 11:42

Христијан, ниту како да постапиме со дете кое чекори многу понапред од својата генерација - раскажува Борка.

МАЛИОТ МАКЕДОНСКИ ГЕНИЈ: Христијан Арсов, детето со IQ 154 за кое државата нема чаре!

Христијан Арсов, детето со IQ 154 за кое државата нема чаре. Покрај тоа што му е досадно на часовите, Христијан не одбивал да...

Сара Фемина / 7 јуни, 2019 21:52