Граѓаните повторно можат да поднесуваат барања за приватизација на државно градежно земјиште

Граѓаните повторно ќе можат да откупуваат државно земјише

Граѓаните повторно можат да поднесуваат барања за приватизација на градежно земјиште во државна сопственост во Управата...

admin@magazin / 10 јули, 2018 14:32

Производителите на бостан загрижени поради достигнатата ниска цена на бостанот

Криза со откупот на бостанот, земјоделците бесни и разочарани!

Бостанот овие денови се продава по само 5 денари за килограм што е исклучително ниска цена ако се знае дека тоа не ги покрива...

admin@magazin / 28 јуни, 2018 13:55