Конференцијата „Профемина“ ќе го има своето второ издание на 30 ноември, во хотелот „Александар палас“

„Профемина„ со директни совети од лекари, за вашиот изглед повторно во Скопје!

„Профемина“ е регионална конференција, која се организира во повеќето земји каде што се издава магазинот „Убавина и здравје“....

admin@magazin / 24 ноември, 2018 20:47