Бучковски јасно става до знаење дека амнестијата ќе му стави крај на кариерата на Заев но дека само така можеле да се обезбедат 80 пратенички гласови за Преспанскиот договор

Законот за амнестија ќе му пресуди на Заев

Поранешниот пратеник, премиер и претседател на СДСМ, Владо Бучковски, откако си го вработи синот во МЕПСО, со оценки за лошото...

Мартин Попоски / 3 јануари, 2019 12:09

Власта во текот на денот се обиде да врши поткуп, уцени, закани, фотографирање на гласањето а се претставуваше и дека е ВМРО - ДПМНЕ, но референдумот доживеа фијаско

Нови три инциденти на фотографирање гласачи или гласачки ливчиња во Скопје

15 минути пред крајот на изборниот процес, расте нервозата кај власта по катастрофалните резултати на тековниот референдум. Од...

Мартин Попоски / 30 септември, 2018 18:48