Апсолутно сум убеден дека ова е уште една психоза од која ќе се профитира и ќе страда.

ЛУКАШЕНКО: Овој КОРОНА ВИРУС Е ПСИХОЗА, на крајот некој ќе профитира, а некој ќе пати

Претседателот на Белорусија Александар Лукашенко денеска ја осуди „психозата“ поврзана со пандемијата на заболувања КОВИД-19,...

Перо Милчин / 19 март, 2020 14:37

Саботажа во храната или грешка при одгледување, предизвика вистинска параноја во Австралија и Нов Зеланд од јагоди кои во себе содржат игли за шиење и шрапнели

Јагоди со специјален додаток, игли за шиење?

Психоза околу контаминираните австралиски јагода се шири во Нов Зеланд, каде еден синџир супермаркети  соопшти дека во...

Мартин Попоски / 24 септември, 2018 9:16