Главен покровител и домаќин на овој саем е Град Скопје, а организатор е Пчеларската федерација на Македонија.

ПЧЕЛАРСКИ САЕМ НА ПЛОШТАД „МАКЕДОНИЈА“

ПЧЕЛАРСКИ САЕМ НА ПЛОШТАД „МАКЕДОНИЈА“ „Вториот пчеларски саем на Македонија“ ќе се одржи од денеска до недела на градскиот...

Сара Фемина / 30 октомври, 2020 12:54