Ахмети рече дека таквите изјави не се според принципите и каузата на ДУИ.

„Таквите изјави не се според принципите и каузата на ДУИ“, рече Ахмети.

Претходно од Македонски Телеком се оградија од приватниот став на Дардишта.

Ахмети: Изјавите на Дардишта не се според принципите на ДУИ

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети, денеска го коментираше „Фејсбук“ статусот на Шкодране Дардишта. „Се уште ги имаме чизмите на...

admin@magazin / 7 ноември, 2021 16:23

Шпанскиот БДП, исто така, забележа намалување од 0,5% на квартална основа, откако економијата успеа да остане непроменета на крајот на 2020-та година.

Еврозоната влезе во рецесија

Европската економија повторно е во рецесија на почетокот на новата година во услови на уште една серија блокади што оставија...

Перо Милчин / 1 мај, 2021 8:05