Фамозната агенција на СДСМ крши 4 закони, основана е од вработени во МВР, основач е осуденик, нема дозвола од МВР и нема лиценца од Комора за обезбедување а сепак работи

“Код Секјурити Груп” без лиценца ја “обезбедува” пола Струмица

Агенцијата за обезбедување “Код Секјурити Груп” од Струмица, во која се вработени полицајци од обезбедувањето на премиерот...

Мирко Бачиќ / 12 октомври, 2018 14:30