Вработените во „Национални шуми“ излегоа на протест

Предизборно ги наполнија „Национални шуми“, сега платата доцни два месеци

Вработени во 30 подружници на „Национални шуми“ денеска претпладне се излегоа на протест пред зградата на Јавното претпријатие...

Калина Мартинска / 17 април, 2024 14:52