Мерко е позитивен на коронавирусот и засега, како што велат од партијата, тој се наоѓа во стабилна состојба.

Градоначалникот на Струга Рамиз Мерко хоспитализиран на Клиниката за инфективни и фебрилни болести во Скопје

Градоначалникот на Струга Рамиз Мерко синоќа бил хоспитализиран на Клиниката за инфективни и фебрилни болести во Скопје,...

Владо Марин / 26 август, 2020 10:35

Имајќи ја предвид оваа состојба и фактичката состојба во Струга, која укажува на фактот дека и пред моето доаѓање на власт, како и од доаѓањето на власт навака не е изградена ниту една дивоградба.

Мерко: Од кога дојдов на власт во Струга не е изградена ниту една дивоградба, а најмалку направена узурпација на државно земјиште

Градоначалникот на Струга Рамиз Мерко, вели дека вели дека Струга и граѓаните веќе подолго време се изложени на континуирани...

Сара Фемина / 19 јули, 2019 21:16