Генсекот на свое лично име има пријавено гаража, земјоделско земјиште во Струмица, стан, три моторни возила, авторски хонорар и депозит.

ОД ЦИФРАТА ЌЕ ВЕ ЗАБОЛИ ГЛАВА: Ова е имотот кој го поседува Драги Рашковски!

Драги Рашковски е во центарот на голем скандал со италијанската компанија „Леонардо“, која доби тендер од 7 милиони евра...

Сара Фемина / 6 јули, 2019 20:34