Интервју со Фросина Ременски

(АРХИВА)Интервју со Ременски: Ги знам сите актери на валканата конструкција против мене!

Фросина Ременски, доскорашната пратеничка од редовите на СДСМ и универзитетска професорка од безбедносната сфера, се фати...

Сара Фемина / 8 април, 2022 6:26

Во однос на ставот на Заев дека ја поддржува кандидатурата на Димитар Ковачевски и на неговото присуство на владини средби заедно со Заев, Ременски изјави дека не смета дека е хендикеп и неправилно тоа што тој учествувал на владините средби.

Ременски: Не сметав дека треба да добијам дозвола од Заев за да се кандидирам

Мојата цел е да победам и да го вратам социјалдемократскиот сојуз на победничките шини, изјави вчера во Тема на денот на Сител...

Мирко Бачиќ / 6 декември, 2021 6:10

Ги предадов сите документи за самокандидирање за претседател на СДСМ.

Фросина Ременски поднесе кандидатура за претседател на СДСМ

Поранешната министерка Фросина Ременски објави дека поднесува кандидатура за претседател на СДСМ. Ги предадов сите документи...

Сара Фемина / 2 декември, 2021 7:30

Ејјј години се маршираше по улици против владеењето и против големиот криминалец Грујо, за да биде толку лесно да се голтне и прифати паролата "ќе го вратиме дома да си ја одлежи казната".

Ременски: Македонското аномично општество ги појави своите знаци

Полека но, сигурно Диркемовото (македонско) аномично општество ги појави своите знаци. Оттуѓени граѓани, оттуѓени од блиските,...

Владо Марин / 5 јануари, 2021 6:04

Денес жалам за мојот/нашиот верен другар кој загина од подмолните трујачи кои не се сакаат ниту себе си, а камоли некоја друга душа!

Ременски: Денес воопшто нема да искажам жалење за сите што беа тепани во овие црни настани

Осум години од “Црниот понеделник” се падна во “четврток” кој исто така беше црн пред три години. Денес воопшто нема да...

Рејхан Бајрами / 24 декември, 2020 19:40

Политичката/партиската жабокречина чија реа ја дишеме 30 години, денес ни ги огласува “мирноводските” ликови (риби) да ни кажат дека, “реата е чистиот воздух што ни го нудат и треба да го дишеме”.

Ременски: Ги заболе нив за државата, за народот и за партијата

Платени политички кукли! Политичката/партиската жабокречина чија реа ја дишеме 30 години, денес ни ги огласува “мирноводските”...

Рејхан Бајрами / 4 декември, 2020 4:42

Венко Филипче ја има поддршката од сите што знаат што е струка и ука.

Ременски: Д-р Филипче е еден од ретките министри од СДСМ кон кого имам почит и разбирање

Д-р Венко Филипче е еден од ретките министри кон кого имам почит и разбирање, независно од пропагандата која успева да наметне...

Рејхан Бајрами / 6 ноември, 2020 4:31

Фросина Ременски освен политиката, неретко знае да се претстави и како одлична домаќинка!

(ФОТО)Беше македонска министерка, а сега се расправа со пиперки, ниви и трактори

Фросина Ташевска Ременски поранешната министерка за труд и социјална политика на Македонија го промени личниот живот од...

Сара Фемина / 28 октомври, 2020 7:47