Пред седиштето на ИВЗ има засилено полициско обезбедување, а Бузаку постави часовник со кој се одбројуваат 72-та часа, што тој му ги поставува на Сулејман Реџепи.

БУЗАКУ: „Ако Реџепи не ја ослободи ИВЗ за 72 часа, ќе објавиме страшни докази да се чуди Македонија„

Скендер Бузаку денеска му постави ултиматум на поглаварот на Исламската верска заедница реисот Сулејмани Реџепи во рок...

Сара Фемина / 1 октомври, 2019 12:51

Мухамед Зеќири земал рекет од поглаварот на ИВЗ Сулејман Реџепи ?!

Шек Халачи од Кумановската група: Мухамед Зеќири земал рекет од поглаварот на ИВЗ Сулејман Реџепи ?!

Шек Халачи од „Кумановската група преку својот Фејсбук профил го прашува директно пратеникот Мухамед Зекири дали е замолчен...

Узунов Бобан / 12 септември, 2019 8:49

Бузаку денеска пред новинарите рече дека постојано примал навреди и закани за ликвидација од страна реисот Сулејман Реџепи.

Сулејман Реџепи сака да го ликвидира Бузаку: “СЕ ПЛАШАМ ЗА МОЈОТ ЖИВОТ„

Скендер Бузаку, кој тврди дека е законски претседател на Исламската верска заедница, денеска беше поканет во Обвинителство,...

Рејхан Бајрами / 31 мај, 2019 16:43

Реисот Сулејман Реџепи се пофали со „ролекс часовник„ поклон од познат бизнисмен од Охрид!

(ВИДЕО) Реџепи доби скапоцен часовник „РОЛЕКС“ од познат охридски бизнисмен!

Поглаварот на Исламската верска заедница на Македонија, реис Сулејман Реџепи, во едно интервју раскажа дека часовникот кој...

Сара Фемина / 20 мај, 2019 14:19

Се заоструваат односите помеѓу Владата и ИВЗ

Власта со притисок врз ИВЗ и Реџепи поради слабиот одзив на албанскиот електорат за претседателските избори ?!

Исламската верска заедница по зборовите на реисот Сулејман Реџепи и Владата се во отворен судир, а вчера во тензична атмосфера...

Узунов Бобан / 24 април, 2019 8:42

Владиката Агатнгел со одговор на навредите на поглаварот на ИВЗ

Владиката Агатангел за поглаварот на ИВЗ Сулејман Реџепи: Toj повеќе личи на прост и недоделкан човек

Владиката Агатнгел кој е познат по своите ставови за одбрана на македонското име и идентитет на фејсбук профилот на Повардарсата...

Узунов Бобан / 11 април, 2019 18:12

На youtube каналот се појави видео со викендички дивоградби кои наводно се во сопственост на поглаварот на ИВЗ

ЕКСКЛУЗИВНО: Видео од викендичката-дивоградба на Матка на поглаварот на ИВЗ Сулејман Реџепи на која се вее американско знаме?

На youtube каналот од страна на vardarnews, постирано е видео со викендичка дивоградба за која се тврди дека е во сопственост на поглаварот...

Узунов Бобан / 22 март, 2019 9:42