Комитетот рече дека мерките на САД ги кршат клучните принципи на меѓународната трговија и условите под кои Вашингтон се приклучува на Светската трговска организација, пренесува Кјодо.

ШОК ЗА ТРАМП- ОДЛУЧЕНО: Повеќето американски тарифи за кинеска стока се НЕЛЕГАЛНИ!

Одборот за решавање на спорови на Светската трговска организација пресуди против повеќето тарифи што САД ги воведоа на стоки...

Перо Милчин / 16 септември, 2020 12:54