Саемот трае 8 дена и е достапен 24 часа на ден преку сите десктоп и мобилни уреди. Сè што ви треба е интернет!

Отворени над 500 работни позиции: Во тек е најголемиот онлајн саем за вработување во Македонија и регионот

  Од 7 до 14 октомври посетете го најголемиот регионален онлајн-саем за вработување и испратете ја својата работна биографија...

Владо Марин / 12 октомври, 2020 11:29

Српската армија во салата 1 организира простор за сместување, јадење и гледање телевизија, а достапни се книги, списанија и дневeн печат.

ЕКСКЛУЗИВНО МЕНИ- вака се хранат заразените ВО КАРАНТИН во Србија: Гулаш, свинско месо, печење, туршија, цвекло!

Во салата 1 на Белградскиот саем, каде што српските вооружени сили организираа привремена болница за прием и престој на лица...

Едмонд Бекири / 1 април, 2020 15:16

„Апсолутен наш приоритет, за тоа многу пати имаме разговарано и со префектот, е заштита и зајакнување на македонските производи со формирање и меѓународно сертифицирање на еден колективен бренд за нив.

МИЦОТАКИС: „Ќе го заштитиме брендот ‘Македонија’, вистинската Македонија и автентичната Македонија„

Употребата на името Македонија и придавките македонски/македонско за економски цели е едно од прашањата кои останаа отворени...

Перо Милчин / 8 септември, 2019 18:27

Македонското земјоделство годинава има огромни проблеми и големи загуби со извозот во Русија, по што е констатирано дека преполовен е извозот на зеленчук за оваа година

Преполовен извозот на македонски зеленчук во Русија

Поради нереализираниот пласман на свежата зелка, преполовен е извозот на македонски зеленчук во Русија, а за четвртина е...

Мирко Бачиќ / 19 септември, 2018 14:16

Годинашниот Меѓународен саем во Солун ќе трае до 16 септември

Македонија учесник на Меѓународниот саем во Солун

Со присуство на министерот за информатички технологии, Дамјан Манчевски и со штанд на неколку компании, и Македонија учествува...

admin@magazin / 8 септември, 2018 14:32

КОСМЕТИКА Франкфурт повторно ќе ги отвори вратите за трговски посетители

КОСМЕТИКА Франкфурт 23 – 24 јуни 2018 година

Од 23-ти до 24-ти јуни, 2018 година, КОСМЕТИКА Франкфурт повторно ќе ги отвори вратите за трговски посетители. На изложбена површина...

Македонка Димкин / 27 мај, 2018 1:03