Сандра Булок во својот договор ставила клаузула дека нема да снима секс сцени

Сандра Булок откри зошто не сака да снима секс сцени

Американската актерка Сандра Булок во својот договор ставила клаузула дека нема да снима секс сцени, пренесуваат американските...

admin@magazin / 20 јуни, 2018 11:52