Поповиќ вели дека во неа верувал и вложил многу но за жал не станала она што тој мислел дека може да биде. Поповиќ бил уверен дека токму Тања Савиќ ќе успее да ја наследи Цеца.

ШОКАНТНО ПРИЗНАНИЕ НА САША ПОПОВИЌ: Неа ја спремавме за наследничка на Цеца, но за жал погрешивме!

Саша Поповиќ, директорот на Гранд продукцијата кој важи за еден од највлијателните луѓе во регионот, кој помогнал на многу...

Катерина Крстиќ / 28 август, 2020 18:19

Како што пишуваат српските медиуми наводно Поповиќ размислувал Милица Павловиќ да ја испрати на Евровизија наредната година.

Саша Поповиќ открива-еве која пејачка од „Ѕвездите на Гранд“ ќе оди на Евровизија?

Директорот на Гранд Продукција, Саша Поповиќ наводно размислува една од најдобрите пејачки која се прослави токму со помош...

Катерина Крстиќ / 24 февруари, 2020 22:47

Во четвртокот утрото во една приватна клиника, ласерски го реши проблемот кој веќе подолго време го имаше.

Саша Поповиќ итно опериран ! Еве како се чуствува сега првиот човек на Гранд

Саша Поповиќ директорот на „Гранд Продукција„ имаше медицинска интервенција во една приватна клиника во Белград. Пред...

Сара Фемина / 23 март, 2019 10:18