Дали унапредувањето на ќерката на пратеникот Василевски е дел од пакетот на договорот за гласање за промена на името ?

Пратеникот Сашо Василевски сеуште наплаќа за Северна,неговата ќерка унапредена на висока раководна позиција ?

Ќерката на пратеникот Сашо Василевски, Олга Василевска (26), вработена во А.Д Железници на Македонија-Транспорт во време кога...

Узунов Бобан / 11 јуни, 2019 9:04

Ах, да, се случи и бегството на Груевски за што, во недостиг на опипливи резултати од истрагата, уште се води академска расправа за степенот на вината на тајните служби.

Ордановски: Премиере ЗАЕВ, како ви побегна ГРУЕВСКИ?

Политичката дебата што со месеци се одвиваше зад сцената, а сега во фул-монти стил ќе се одигрува на самата сцена, околу реформите...

Сара Фемина / 24 мај, 2019 11:46

Ќе се изненадите кога ќе прочитате која е причината поради која што Шакира и Пике се одлучиле на ваков чекор

Откриено зошто Шакира на децата им даде православни имиња!

Ако сте се запрашале зошто Шакира и Пике им дадоа на своите деца православни имиња стигна и одговор: Кога во 2014 година супер...

admin@magazin / 19 јули, 2018 21:09