– Полека, полека, маже… Ај смири се малку и кажи ми што ти се случило и зошто ваков валкан ми влегуваш во канцеларија – му вели шефот, кој инаку, да се знае и тоа, не ја поднесува многу избраницата на нашиот јунак.

БРАНКО ГЕРОСКИ: “ЧАВКАТА ВИ ГО ИСПИЛА МОЗОКОТ”

Решив да ви раскажам една чудна приказна, за едно наше маже, за едно неверојатно човече. За да нема никакви дилеми, уште веднаш,...

Сара Фемина / 12 септември, 2019 18:27