Станува збор за смирувачката „баласана поза“ идеална за оние кои сакаат да ја ослободат својата внатрешна сексуалност, без разлика дали практикуваат јога.

СЕКС-ПОЗА за силен оргазам на жените (ФОТО)

Во природата на човекот е да го подобри секој аспект во животот, па ни сексот не е исклучок. Во исто време, реалноста е дека...

admin@magazin / 4 мај, 2022 12:44

77 не е новиот позивен број, туку позата која ветув огромно задоволство

Дојде летото и време е за плажа, но и за добар поглед!

Оваа поза е совршена за мрзелив утрински секс, бидејќи не е потребно изведување на некоја особена акробација. Нејзината предност...

Македонка Димкин / 2 јули, 2018 16:32