Во задниот горен дел на носот, на сводот е сместен мирисниот епител кој содржи хеморецептори.

Лек за затнати синуси и затнат нос – за 2 дена ќе почнете да дишете

Затнувањето на носот е една од најнепријатните работи што се случува во ладно време. Тоа е всушност лошиот симбол коj прави...

Сара Фемина / 2 декември, 2019 23:29