Компирот е намирница која наоѓа многу широка примена во нашата кујна!

РУЧЕК БЕЗ МЕСО: Запечени компири со сирење!

Меки и вкусни компири во комбинација со сирење се одличен прилог за јадења со месо, а ако се послужат со салата можат да бидат...

admin@magazin / 26 септември, 2019 20:47