Проф-д-р Николиќ кој има 30 годишно искуство во оваа област, впрочем е и единствениот доктор кој работи во здравствена установа во земјата, а има зад себе искуство од вакви интервенции. Самиот бил дел од три тимови за трансплантации на срц

ПРОФ. Д-Р НИКОЛИЌ И Д-Р ДИМЧЕ СЛАВЕСКИ ОД АЏИБАДЕМ СИСТИНА ДЕЛ ОД ТИМОТ ШТО ЌЕ ЈА ИЗВЕДЕ ПРВАТА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА СРЦЕ ВО ЗЕМЈАВА!

Проф. Д-р Николиќ и д-р Димче Славески од Аџибадем Систина дел од тимот што ќе ја изведе првата трансплантација на срце во...

Стојче Бушин / 22 мај, 2020 23:57

Сите оние пациенти кои направиле тест во Систина и бил позитивен сепак треба да направат тест и во ИЈЗ.

Филипче: Тестовите кои ги прави Систина не го откриваат корона вирусот!

Откако во јавноста излезе информацијата дека поголемиот дел од заразените со Ковид 19 се тестирани во приватната болница...

Катерина Крстиќ / 2 април, 2020 10:33

„Бременоста ми ја следеше д-р Гордана Петровска. Најпозитивната и најстручна докторка која досега сум ја запознала.

СОЛЗИ РАДОСНИЦИ: Охриѓаните Ристана и Ванчо на 53 години ги добија близнаците Стефан и Стефанија!

29 октомври е најсреќниот ден во животот на Ристана и Ванчо Ѓорѓиеви од Охрид. По долгогодишни обиди за потомство, неколку...

Сара Фемина / 9 ноември, 2019 20:41

Најпрво стомакот почнал да се зголемува, а дишењето станувало сè потешко и потешко. Често повраќање и плачење за да биде во рацете на мама и тато биле првите знаци дека нешто не е во ред со малата Анастасија.

Волшебните раце на Д-р Симеонов ја спасија малата Анастасија

Шеснаесет месечата Анастасија е вистински борец од мали нозе. Таа успеа да се избори со тумор во стомакот кој и бил дијагностициран...

Катерина Крстиќ / 28 октомври, 2019 22:47