Извинување за ЛГТБТИ луѓето. Ќе се борам за нивните права, како и досега“, напиша Заев на социјалните мрежи.

ЗАЕВ ОДЛЕПИ: „Зборот “ПЕДЕР” го употребив да дадам карактерна особина, а не како сексуална припадност„

Премиерот Зоран Заев денеска по приемот за годишнината од Рамковниот договор даде шокантна изјава дека немало за дозволи...

Сара Фемина / 14 август, 2019 2:29