Mаскирани лица со „фантомки“ со предмети фрлале кон полицијата и Собранието

Полицијата приведе 10 лица на вчерашните протести во Скопје

Десет лица се приведени во вчерашниот протест одржан пред Собранието на Република Македонија, а по изјавите дека државата...

admin@magazin / 14 јуни, 2018 20:08