На 26 јули 1963 година Скопје го погоди земјотрес во кој животот го загубија над 1.100 жители

Скопје – 55 години по катастрофалниот земјотрес

Катастрофалниот земјотрес се случи во 5 часот и 17 минути а како резултат од истиот животот го загубија над 1.100 жители – над...

Мирко Бачиќ / 25 јули, 2018 11:41