Од страна на претставниците на Националниот сојуз на слепи лица беше поздравено ова законско решение кое што е мошне значајно и за нив како поединци и за нивните семејства.

Шахпаска: Продолжуваме со политиките кои обезбедуваат силна поддршка на слепите лица

Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска денеска се сретна со претставници од Националниот сојуз на слепи...

Рејхан Бајрами / 23 февруари, 2021 11:02