Слободен печат на Героски доби 10 милиони од државата – набавката на печатница прикажана како иновација

За плукање по македонизмот награда од 10 Милиони денари?

Весникот Слободен Печат каде што главен уредник е Бранко Героски доби грант од 10 милиони денари од Фондот за иновации на...

Македонка Димкин / 16 јули, 2018 22:34