Според Заев најбогатите во државата во ваква кризна ситуација, кога државата оперира со значително намален буџет,  треба да го понесат товарот од економската криза при справувањето со Ковид 19.

Заев: Најбогатите во државата и сите кои профитираа, да го понесат најголемиот товар од економската криза!

Во денешното телефонско вклучување на Слободна ТВ, претседателот на СДСМ, Зоран Заев рече дека приходите на државата паднале...

Катерина Крстиќ / 25 март, 2020 11:05