Пред Собранието на Република Македонија во тек се протестите на спонтано насобраниот народ

(ФОТО) Пристигнаа Комитите оние исти комити кои се секогаш тука за Македонија!

«Самиот Заев во едно интервју рече, не верувам дека има човек што ќе побара менување на уставот на Република Македонија, додека...

Македонка Димкин / 13 јуни, 2018 21:35