-Во сообраќајната несреќа што се случи во близина на селото Папер, животот го загубија четири жени а двајца мажи се тешко повредени.

TEШКА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА КАЈ ЕЛБАСАН: Четири жени од погреб заминаа во смрт!

Во тешка сообраќајна несреќа што се случи попладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, четири лица го загубија животот, а...

Сара Фемина / 23 септември, 2019 19:46