Таа вели дека според последните истражувања, аеросоли од коронавирусот може да останат во воздухот од 4-6 часа. И затоа е потребно да се носи маска и на отворено, смета Софијанова.

Софијанова: Вирусот може да остане во воздухот 4-6 часа

Во „Клик Плус“ на ТВ21 вечерва се дебатираше со Аспазија Софијанова. Се разбира, тема е коронавирусот. Таа вели дека според...

Стојче Бушин / 29 октомври, 2020 22:23

- Длабоко во себе сум многу емотивна личност. Кај мене постои длабока контраверзија која е Аспазија Софијанопва внатре во душата и која е надвор

Интервју со др.Аспазија Софијанова: Требаше да бидам пијанистка-ги контролирам солзите додека работам!

Пријатен и интересен соговорник е професор др. Аспазија Софијанова, кај пријателите и кај соработниците позната како Цули....

Сара Фемина / 19 октомври, 2019 11:26