Бугарските спасувачки екипи реагирале на повикот за помош, што децата го упатиле околу 4 часот вчера попладне. Децата моментално се во добра состојба.

Спасени 5 деца од Србија, во зимското одморалиште Банско

Спасени се пет деца од Србија, во зимското одморалиште Банско на возраст од 12 до 15 години, пренесоа српски „Вечерње новости“.  Во...

Перо Милчин / 13 јануари, 2019 13:26