Идната година исто така ни следуваат неколку споени викенди, дури 7. Велигден се паѓа на 20-ти април, Нова година е во среда, а Божик во вторник.

Денеска е неработен ден- следен неработен ден е среда

Денешниот понеделник е последниот неработен ден оваа година, а со тоа завршуваат и низата споени викенди кои ги имавме оваа...

Катерина Крстиќ / 9 декември, 2019 8:57

Вака изгледа програмата на неработни денови за 2020 година.

НЕКОЛКУ ПРОДОЛЖЕНИ ВИКЕНДИ: Проверете кој ден паѓаат Нова Година и Божиќ

Согласно со Законот за празниците на Република Македонија (Сл.весник на РМ број 21/98 и 18/07) во 2020 година неработни денови се: Во...

Катерина Крстиќ / 7 ноември, 2019 18:34