Иако во Македонија се промовира како квадрилатерална средба за Грција тоа е посета на Ципрас на Босна и Херцеговина

Во Мостар средба Заев – Ципрас

Во Мостар денес кон крајот на денот ќе се сретнат премиерите на Македонија – Грција – Црна Гора и Босна и Херцеговина. Официјално...

Мирко Бачиќ / 23 јули, 2018 9:49