Директорот на дирекцијата за безбедност на класифицирани информации, Стојан Славески со втор обид да купи џип вреден 20.000 евра за кој инсистира дека е најповолен за него

Славески со народни пари ќе купува џип вреден 20.000 евра

Директорот на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации, Стојан Славески, одлучил дека за да ги врши своите...

Мартин Попоски / 21 ноември, 2018 12:28

Славески од позиција на директорот на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации дели безбедносни сертификати по желби а вработува по сопствено убедување

Kласифицирани информации ги чуваат аматери, партиски пионери

Продолжува уништувањето на безбедносниот сектор на државата и самоволието на власта на СДМ и Заев. Директорот на Дирекцијата...

Мирко Бачиќ / 29 октомври, 2018 8:13