Различни странски служби се мњшале во политичкиот и медиумскиот живот во Србија

Вучиќ: Странски сили се мешаат во политиката на Србија

Српскиот претседател, Александар Вучиќ по седницата на Советот за безбедност и потоа по средбата со српскиот патријарх Иринеј...

admin@magazin / 4 август, 2018 15:19