Од страна на полициски службеници тој бил пронајден и приведен во полициска станица при што било констатирано дека се бара за издржување на казна затвор

Триесет и деветгодишен маж извршил полови дејствија врз 15-годишно девојче

Во Струга педофилски напад врз малолетна девојка од затворски осуденик кој бил во бегство. Вчера во 20:00 часот во Полициската...

Мирко Бачиќ / 10 август, 2018 13:33