Судирот помеѓу централната власт на СДСМ и локалната на ДУИ повторно во судир

Рамиз Мерко до министерот Сугарески: Кај ќе ги носиш плажите, во Прилеп ?

Кај ќе ги носи Сугарески плажите во Прилеп? Ова е бурната реакција на градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, по вчерашната...

Узунов Бобан / 7 март, 2019 11:58