Во врска со покачувањата на платите на членовите на Судскиот совет

Претседателот на судски совет Караџовски повикан на распит во Обвинителство

Зоран Караџовски, претседателот на Судскиот совет денес беше повикан и денес се појави на распит во Основното јавно обвинителство...

Узунов Бобан / 21 март, 2019 10:59