Предлогот за отворање на стечај го поднесоа 43 поранешни вработени во телевизијата поради неисплатени плати и придонеси а на листата на доверители се новинари, сниматели и монтажери.

“ТВ НОВА” во стечај: Судот определи стечаен управник

Основниот суд Скопје 2 денеска отвори стечајна постапка за телевизијата Нова, каде сопственик е исто така Сеад Кочан. За стечаен...

admin@magazin / 4 јули, 2018 9:30

Иако само што се породила, екс министерката ќе мора после 45 дена да оди на судење

Јанкуловска задолжително треба да се појави на суд

Судијата Осман Шабани мораше да го одложи денешното рочиште за предметот „Титаник“ на СЈО поради отсуство на обвинетата...

admin@magazin / 3 јули, 2018 13:30