Голем музички концерт утревечер ќе се одржи во Битола, под отворено небо, на плоштадот „Гоце Делчев“

Концерт на „С.А.Р.С”, „THE PRODIGY live tribute band“ и „FUNK SHUI” утре во Битола

На концертот ќе настапат бендовите „С.А.Р.С”, „THE PRODIGY live tribute band“ и „FUNK SHUI” кои најавуваат одлична забава за сите љубители...

admin@magazin / 27 јуни, 2018 15:17