Поповиќ вели дека во неа верувал и вложил многу но за жал не станала она што тој мислел дека може да биде. Поповиќ бил уверен дека токму Тања Савиќ ќе успее да ја наследи Цеца.

ШОКАНТНО ПРИЗНАНИЕ НА САША ПОПОВИЌ: Неа ја спремавме за наследничка на Цеца, но за жал погрешивме!

Саша Поповиќ, директорот на Гранд продукцијата кој важи за еден од највлијателните луѓе во регионот, кој помогнал на многу...

Катерина Крстиќ / 28 август, 2020 18:19

Нејзиниот сопруг Душан Јованчевиќ ги однесе децата во Австралија, што особено ја мачи Тања.

СЕ ФИНАНСИРАВ ИСКЛУЧИВО ЈАС, НЕ ЗАСЛУЖУВАМ ЖИВОТ БЕЗ ДЕЦАТА: Тања Савиќ прв пат јавно проговоре за бракот!

Тања Савиќ за прв пат се отвори пред јавноста и зборуваше за своето семејство. Таа раскажа детали за приватниот живот.  Иако...

Катерина Крстиќ / 15 јуни, 2020 16:52

-Направив пауза од четири години и многу работи на естрадата се променија. Не сум ја заборавила публиката, имаше неколку песни, но не сум била толку активна, изјавила пејачката во едно интервју за српските медиуми.

СКАНДАЛИТЕ ЈА УНИШТИЈА: Октриени тајни од домот на Тања Савиќ – само еден човек ја посетува пејачкат

Познатата фолк пејачка во Србија, Тања Савиќ позната беше во јавносат и по врската со својот колега Дарко Филиповиќ. Тие двајца...

Весна Петровска / 18 јуни, 2019 21:35