- Душан е сместен на клиника специјална за болести од зависност. Деталите за неговото лекување ексузивно за српску Курир раскажал извор близок до пејачката.

ШОК: Сопругот на Тања Савиќ се лекува од дрога

Тања Савиќ се врати на музичката сцена во одличен стил, но во приватниот живото минува низ најлошиот период досега. По долго...

Валерија Петрова / 11 јули, 2019 14:33